CONSELLS PER PREVENIR-LO

Pel fet de que hi ha moltes persones preocupades per aquesta pandèmia, en aquesta secció hi adjuntem una mena de consells per a poder protegir-nos amb més seguretat.


HIGIENE

El concepte més important per prevenir aquest virus és la bona higiene, com podria ser la de les mans. Això sí, nosaltres podem pensar que ens netegem correctament les mans, però en la majoria dels casos no és així, just damunt d'aquest escrit hem adjuntat una fotografia de guia per realitzar els diferents passos quan ens netegem les mans.

Les poques vegades que es surt al carrer, que sigui amb guants, o bé, no es toqui res.

També és molt recomanable el fet de portar mascareta, sobretot quan tens algun tipus d'infecció contagiosa, ja que quan anem a comprar podem estar amb una quantitat de gent més elevada dels que normalment som a casa.

Com ja sabem, la higiene, és un punt molt important respecte a la salut, per això, a part de netejar-nos molts cops les mans, també hem de desinfectar amb molta cura els nostres respectius habitatges. Amb una mica de lleixiu i aigua, ho hem de deixar durant uns 5-10 minuts i, finalment, passeu una baieta molt ben esbandida amb aigua calenta.


HÀBITS

A més a més, s'ha de tenir molt bona alimentació, ja que per a que no ens afecti el virus i/o poder-lo combatre amb més facilitat, necessitem molt bones defenses.

Ja que el Covid-19 és un virus, els quals afecta més dràsticament  a les persones amb problemes respiratoris, no és res aconsellable fumar, però, no solament per aquesta mena de pandèmia, sinò per a la vida quotidiana.

És molt aconsellable utilitzar mocadors d'un sol ús. Ja que els virus que extraiem del nostre cos, directament van al paper i del paper a la brossa.


COMUNICACIÓ

També, hem d'estar com a mínim a 1,50 metres entre nosaltres, ja que el COVID-19 es transmet de persona a persona, no per l'aire.

Evitar les aglomeracions; com hi ha més persones en poc espai, és molt fàcil contagiar-nos, perquè no sabem qui pot tenir el virus.

Finalment, el millor consell que podem donar, és mantenir-se confinat/da a casa, tal com diu la sanitat i/o govern, entre tots nosaltres ho podrem aconseguir. 

#quedatacasa


PD: Informació estreta de diferents fonts d'informació, de sentit comú i d'alguna persona d'entre el professorat. 

Llibertat Martínez

¡Crea tu página web gratis!